Ljubav

Style

Tri stvari koje vaša devojka govori samo drugim muškarcima

Vašoj izabranici verovatno niste jedini muškarac u životu, ali iako su to isključivo platonski odnosi, možda ipak imate razloga  za brigu, jer će neke stvari podeliti samo sa bratom, ocem ili kolegom sa posla.

Tri stvari koje vaša devojka govori samo drugim muškarcima



Kako se raskidaju današnje veze? Ozbiljni razgovor više nisu u modi
Nekim ženama je mnogo lakše da se otvore drugim muškarcima, nego svom dečku ili mužu. Postoje razni razlozi, koje će vaša izabranica podeliti pre sa ocem, bratom ili kolegom sa posla, zato što se plaši vaše reakcije ili jednostavno još uvek nije stekla poverenje u vas. Ovo su četiri najčešće stvari, koje devojke dele sa drugim muškarcima:

Ocu: Ima sumnje oko vašeg posla

Bez obzira koliko biste vi hteli da budete njen princ, njen tata će uvek biti zaštitnički nastrojen , jer želi da njegova devojčica bude dobro zbrinuta. To znači da će je ispitati o vašoj karijeri, a ona će mu reći sve, od toga kako vam plata nije jako visoka, do toga da nije sigurna čime se vi tačno bavite. Kako ne biste ugrozili vašu vezu izbegnite ispitivanje, ako stvarno imate veliki problem da joj objasnite koji je zapravo vaš posao.

Bratu: Privlače je drugi muškarci

Njen brat je uvek na njezinoj strani, pa vaša devojka zna da može da mu ispriča za glumcem o kome pati, zgodnom muškarcu koga je videla u klubu ili bivšem dečku koji joj je sinoć poslao poruku.

Ljubomorni ste? Jako dobro znate da i vi gledate druge devojke. Baš poput vas, njene znatiželjne oči ne znače ništa više od toga. Osim ako ozbiljno ne sumnjate na nešto, ispitivati je o bezazlenoj privlačnosti prema drugim muškarcima verovatno će samo prouzrokovati svađu.

Kolegi sa posla: Previše razmišlja o budućnosti


Osam sati dnevno je as tim tipom. Stalno se susreću, ručaju zajedno...U jednom trenutku, depresivni razgovori o poslu pretvore se u sanjarenja o novim mogućnostima, željama i onome kako bi izgledala idealna budućnost, kao i kako se vi uklapate u nju.

Pitajte je o tome kako je provela dan. Iako je u redu što niste zajedno po ceo dan, trebate da pokažete više interesovanja od samo uobičajenog: "Kako je bilo na poslu?" Pitajte o najboljim i najgorim trenucima dana,  da li je imala neki veliki sastanak... Tako će znati da i taj deo  života može da deli sa vama, a da ćete imati strpljenja za njene nesigurnosti, stres i nade. U suprotnom, misliće da je samo kolega sa posla može razumeti.

Autor: J.B.
Izvor: Magazin.hr
Foto:Michal Marcol/FreeDigitalPhotos.net

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

Lifestyle

Povezane vesti:


>