Region

Svet

Ilma Karahmet vs. X Factor Adria: Ovo je nepravda, ukrali su mi glasove! Produkcija tvrdi - sve je bilo regularno!

Ilma Karahmet i dalje je nezadovoljna svojim ispadanjem iz takmičenja X Factor Adria, pa je sada optužila produkciju da su joj glasovi pokradeni i da nije fer što je eliminisana pred samo super finale koje će se održati 23. marta u Kombank Areni.

 Ilma Karahmet vs. X Factor Adria: Ovo je nepravda, ukrali su mi glasove! Produkcija tvrdi - sve je bilo regularno!



X Factor Adria: Produkcija - Šou nije namešten, samoreklameri traže popularnost! Ko gubi, ima pravo da se ljuti!
Talentovana Ilma Karahmet nikako ne može da preboli ispadanje iz takmičenja X Factor, pa je nastavila da svoje nezadovoljstvo širi kroz optužbe kako je sve namešteno i kako su njeni glasovi pokradeni.

"Razočarana sam zbog nepravde. Glasovi za mene nisu stizali uopšte. Ko je za to kriv moralo bi da se otkrije", izjavila je Ilma, dok sa druge strane iz produkcije odgovaraju da je sve bilo regularno.

X Factor Adria: Kiki Lesendrić - Ilma Karahmet je nepravedno ispala, nisam spavao celu noć!
"Ne postoji šansa da se Ilma vrati u X Factor. I prethodno se događalo da takmičari koji ispadnu tvrde da nisu stigli glasovi u njihovu korist. Istina je da kasne potvrde da ste glasali zbog preopterećenosti mreže, ali apsolutno svi glasovi pristignu" kažu za čelni ljudi produkcije i dodaju da su iznenađeni reakcijama Ilme i njene porodice, koji su poraz podneli loše i kako kažu, “malo su iskočili iz koloseka”.

Ilma karahmet, ipak neće odustati od svoje muzičke karijere iako je doživela veliko razočarenje učešćem u X Factoru.

Autor: J.B.
Izvor: blic.rs
Foto: Facebook/XFactor Adria

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>