Region

Svet

X Factor Adria: Produkcija - Šou nije namešten, samoreklameri traže popularnost! Ko gubi, ima pravo da se ljuti!

Nakon što je u poslednjoj lajv emisiji šoua "X Factor Adria" ispala Ilma Karahmet, pokrenute su spekulacije da je ovo takmičenje namešteno, ali produkcija žustro demantuje takve navode.

X Factor Adria: Produkcija - Šou nije namešten, samoreklameri traže popularnost! Ko gubi, ima pravo da se ljuti!



X Factor Adria: Kiki Lesendrić - Ilma Karahmet je nepravedno ispala, nisam spavao celu noć!
Menadžer Velibor Džarovski je za "Telegraf" rekao kako je ceo program namešten i pritom upozorio svog sunarodnika i učesnika takmičenja X Factor Adria Daniela Kajmakoskog da će sigurno biti pokraden u finalu. Međutim, produkcija ovog šoua tvrdi da nameštalje sigurno neće biti, kao i da "takvim pričama mesta nema, jer je kupljena strana licenca koja ima svoja stroga pravila, kao i dapostoji tim koji kontroliše glasanje".

Milena Popović, portparol MBK produkcije, kaže za naš portal da je nameštanje nemoguće, te da su takve priče obične izmišljotine.

X Factor Adria: Emina Jahović - Kletve su opasne igračke, mogu da se vrate kao bumerang!
"Znate kako, mislim da ovakve tvrdnje tamo nekih ličnosti ne treba ni da komentarišemo. "X Factor" radi po stranoj licenci, koju smo jako puno platili. Ta ista emisija emituje se u 43 zemlje i potpuno je suvišno razgovarati o nameštaljkama. Postoji Biblija sa veoma strogim pravilima, koju u potpunosti poštujemo. Emisija je kupljena i postoji tim iz “Endemola” koji razgovara na engleskom, jer je u pitanju jako ozbiljan projekat. Oni u potpunosti prate i regulišu tok takmičenja i glasanja, te ne postoji mesta za bilo kakve greške. Zato, ni Daniel, ali ni bilo ko drugi od finalista ne može da bude pokraden", kaže Popovićeva.

Ilma Karahmet ne prašta: X Factor Adria je namešten! Nisu me ispoštovali do kraja!
"Budući da je ovo ozbiljna priča koja donosi popularnost svima, svi pozvani i nepozvani se drznu da komentarišu i obezdbede sebi još malo medijskog prostora. Samoreklameri izmišljaju nameštaljku da bi sebi podigli popularnost. To je zaista smešno i veoma nepotrebno. Produkcija ne želi dalje da komentariše slučaj Velibora Džarovskog", zaključila je Milena Popović.

Podsetimo, i majka Ilme Karahmet je rekla da je Emini neko naredio da izbaci njenu ćerku. Produkcija ističe: "Oni koji gube – uvek se na kraju ljute".

Autor: M.P.
Izvor. Telegraf.rs
Foto: Facebook/Daniel Kajmakoski

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>