Ljubav

Style

Romantični muškarci su najčešće veliki ženskaroši

Svi znamo da postoje oni tipovi muškaraca koji su uvek sređeni, stalno imaju osmeh na licu i koji neumorno tragaju za zgodnim ženama. To je glavna karakteristika ženskaroša, ali ima i onih koji pokušavaju da se sakriju. Iako je savršenog muškarca teško naći, postoji nekoliko tipova jačeg pola koje treba svakako izbegavati.

Romantični muškarci su najčešće veliki ženskaroši



Ovakvi tipovi muškaraca vas nikada neće oženiti
Ukoliko čujete za svog novog partnera da je često menjao devojke, možete pretpostaviti da su ga pobrkali s nekim drugim, ali kad takve informacije počnu da pristižu sa svih strana, možda bi trebalo da se zamislite.

Romantični tipovi su uvek traženi, ali ako vaš muškarac preteruje s romantičnim gestovima, nešto nije u redu, jer ženskaroši uvek traže pažnju biranim poklonima i romantikom. Da vas upozorimo unapred - to ne traje dugo.

Naime, ženskaroši su poznati po odličnoj glumi, jer nakon toliko promenjenih žena jako dobro znaju šta treba da kažu u kom trenutku. Ipak, može da im se potkrade i greška - ako vam vrlo brzo izjave da ste žena njegovog života, mnogo je verovatnije da želi da vas odvuče u krevet nego što želi pravu, ozbiljnu vezu s vama.

Autor: J.B.
Izvor: metro-portal.hr
Foto:David Castillo Dominici /freedigitalphotos.net

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

Lifestyle

Povezane vesti:


>