Region

Svet

Vlada Vuksanović ni blizu nervnog sloma: Uživa u noćnom provodu sa prijateljima! (Foto)

Maneken Vladimir Vuksanović protekli vikend proveo je na splavu "Dragstor play" u društvu fudbalera Crvene Zvezde Miloša Ninkovića i Dragana Mrđe, kao i brojnih gostiju koji su uživali u veseloj atmosferi.

Vlada Vuksanović ni blizu nervnog sloma: Uživa u noćnom provodu sa prijateljima! (Foto)



Vlada Vuksanović na ivici nervnog sloma posle raskida sa Natašom Bekvalac?!
Veče su proveli u društvu svojih prijatelja i prijateljica u dobrom raspoloženju i uz puno smeha. Ovom prilikom, Vlada Vuksanović govorio je o tome ako se snalazi što se posla tiče.

"Ovim poslom bavim se vise od godinu dana. Klubovi "Terassa" i "Dragstor Play" su postali omiljena mesta za zabavu Beograđana i gostiju grada. U njima se okupljaju takozvana urbana lica koja tu dolaze u potrazi za dobrom haus muzikom i vrhunskom atmosferom. Čini mi se da su oba mesta opravdala ono "Beograd je svet".



Nataša Bekvalac: Nemam dečka! To su gluposti!
Sezona u "Dragstoru" se uspešno privodi kraju, a ja sam već u planovima za leto. Izuzetno sam zadovoljan postignutim, naravno uz ambiciju da u budem još bolji", kaže Vladimir.

Izgleda da posle natpisa kako je Vlada na ivici nervnog sloma zbog raskida sa Natašom Bekvalac ipak nema razloga za brigu, jer maneken uživa sa svojim prijateljima i nervni slom se ni ne naslućuje.



Autor: M.P.
Izvor/Foto: Blic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>