Region

Svet

Vlada Vuksanović na ivici nervnog sloma posle raskida sa Natašom Bekvalac?!

Vlada Vuksanović verovao je u ljubav sa Natašom Bekvalac, pa je nakon objavljenog snimka gde njegova bivša verenica ulazi u stan rukometaša Ljube Jovanovića ostao potpuno zatečen i u šoku.

Vlada Vuksanović na ivici nervnog sloma posle raskida sa Natašom Bekvalac?!


 
Nataša Bekvalac obrisala sve slike sa Vladom, potvrđen konačan raskid?! (Foto)
"Vlada je bio na ivici nervnog sloma i nije mogao da veruje da je Nataša samo nekoliko dana posle raskida njihove veridbe odmah poletela u zagrljaj drugom. Vlada je video da je ekipa Paparaco lova snimila Bekvalčevu kako je u novom domu na Dedinju, na Dan zaljubljenih, ugostila bivšeg dečka Ljubu, ali i kako odlazi kod njega u stan. Tada je shvatio koliko je njihova ljubav bila prolazna. On je njom hteo da se oženi i da je čuva pored sebe ceo život. Da je bila pored njega, svašta bi joj rekao, a sebi nije dozvolio da je pozove i kaže sve što mu leži na duši. Razočarao se, jer su se do juče kleli jedno drugom u ljubav", ispričao je izvor blizak manekenu i dodao da je Vuksanović mislio da je to još jedan u nizu prekida i da će se opet pomiriti.
 
Nataša Bekvalac u vezi sa bivšim dečkom Ljubom Jovanovićem? (Video)
"Oni su došli su sa Tajlanda gde su cvetali od ljubavi. Ne znam kako je odmah mogla da dozvoli sebi da posle svađe i ponovnog prekida, što se dešavalo desetine puta, odmah poleti u stan drugome. Vlada je besan i poludeo je od takvog njenog ponašanja. Verovao je da je iskrena, ali sada je sve palo u vodu. Ne znam šta će se desiti kada se negde sretnu, ali verujem da je Vlada neće štedeti reči i stišavati ljutnju koju oseća", ispričao je izvor i dodao da se Nata svima u okolini pravda kako je Ljuba Jovanović njen drug.Ona sada svima priča kako je Ljuba samo njen drug i pokušava da ubedi sve kako nisu imali ništa intimno.
 
Vlada Vuksanović je na sve rekao da nema komentar, dok Nataša Bekvala nije odgovarala na pozive.

Autor: M.P.
Izvor: Alo
Foto: Facebook/Vladimir Vlada Vuksanović

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>