Region

Svet

Region

Serija Sila: Džansu Dere - Jedva čekam da posetim Srbiju!

Glumica Džansu Dere, koja se proslavila ulogom Sile u jednoj od najpopularnijih turskih serija na našim prostorima, otkrila je da jedva čeka da poseti Srbiju, a takođe i objasnila po čemu se ova serija razlikuje od drugih.

Serija Sila: Džansu Dere - Jedva čekam da posetim Srbiju!



Serija Sila večeras: Sila i Boran saznaju da će dobiti sina! Boran je presrećan, Sila zbunjena! (Foto)
"Dosad nisam imala prilike da posetim Srbiju, ali bih to baš volela i jedva čekam da se to dogodi. Nažalost, moji planovi se često pomeraju i menjaju", rekla je popularna glumica i dodala da je tokom snimanja"Sile" dve godine živela u Mardinu, a pošto je studirala arheologiju prosto se zaljubila u taj mali gradić zbog njegove arhitekture.

Sila stiže u Beograd: Zvezda turske serije Džansu Dere posetiće srpsku prestonicu!
Džansu je takođe otkrila da se Sila puno razlikuje od drugih turskih serija, jer je scenario pun emocija, a Maradin je grad koji ostavlja bez daha: "Stalno imamo priliku da gledamo iste serije koje obrađuju iste teme, “Sila” je potpuno drugačija. Scenario je pun emocija, izgled Mardina koji fascinira, temperament tamošnjih ljudi. A tajna je i u dobroj ekipi sa kojom sam radila", rekla je lepa glumica i otkrila koja joj je scena bila najteža za snimanje:

Serija Sila večeras: Boran nalazi Ajše zarobljenu i menja običaje - razvešće se! (Foto)
"Najteže mi je bilo da snimim scenu ubistva Silinog brata Azada. I vi ćete uskoro imati prilike da gledate tu epizodu koja je na mene ostavila najjači utisak", kaže Džansu.ž

Lepa glumica otkrila je i da nema sreće u ljubavi, kao što je to slučaj u seriji, a njen sadašnji dečko Kenan Imirzalioglu, uhapšen je zbog konzumiranja narkotika, dok Sila kaže da je ona za tu informaciju saznala iz novina.

"Uloga Ejšan u seriji “Ezel” za mene je najznačajnija i veoma posebna. To je jedna od onih uloga koju glumice retko prihvataju, a veoma je svestrana", rekla je na kraju razgovora Džansu Dere.

Autor: J.B.
Izvor: Informer
Foto: Facebook/Cansu Dere

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>