Lepota

Ljubav

Postignite izgled Anđeline Džoli: 3 poteza do opojne lepote (Foto)

Anđelina Džoli je za crveni tepih svečane dodele BAFTA nagrada izabrala jednostavno crno YSL odelo, upotpunjeno odvezanom leptir mašnom, belom košuljom i jednostavnim, svakodnevnim mejk-apom.

Postignite izgled Anđeline Džoli: 3 poteza do opojne lepote (Foto)



Anđelina Džoli i Bred Pit prošetali crvenim tepihom identično obučeni (Foto)
Već smo pisali da su se Anđelina i njen partner Bred Pit na londonskom crvenom tepihu pojavili identičnog stajlinga, a glumica je pažnju privukla i decentnim večernjim mejk-apom. U samo nekoliko poteza i vi možete na svom licu postići njen izgled, a evo i kako.

Znamo da su krupne maslinasto-zelene oči i pune usne boje kajsije zaštitini znak slavne glumice, koja zbog svojih pravilnih crta lica može sebi priuštiti razne stilove šminkanja. Ipak, Džolijeva se odlučila za skromnu varijantu poželjnu u svakodnevnim prilikama, a koja tenu daje blistav i prirodan sjaj.



U samo tri koraka postignite i vi "Anđelina" izgled. U tome će vam pomoći mejk-ap umetnica Sanja Agić, koja je za zadovoljna.hr otkrila glumičin stil šminkanja.

1. Večernji mejk-ap koji je pogodan za svakodnevnu varijantu postići ćete blagim puderom, isti efekat daće i tonirana BB krema. Puder u kamenu u ovom slučaju preskočite, ili, ako se oslučite za isti, nanesite minimalni sloj.

2. Oči naglasite crnim ajlajnerom, a da biste dobili efektan pogled stavite i veštačke trepavice. Crnom olovkom u donjem kapku naglasićete boju očiju, a mekši izgled dobićete razmazivanjem iscrtane linije.

3. Rumenilo je gotovo neprimetno, tek toliko da izrazi prirodnu boju usana. Na rubove usana nanesite olovku boje mesa koja će im dati punoću, a zatim završite bezbojnim sjajem za usne.



Autor: B.B.
Foto: Guliver/Getty Images

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>