Svet

Region

Ponosni tata: Sajmon Kauel objavio slike svog sina na Tviteru! (Foto)

Sajmon Kauel i Loren Silverman postali su roditelji na Dan zaljubljenih, 14. februara ove godine. Dobili su sina prvenca, kom su dali ime Erik, po Sajmonovom ocu.

Ponosni tata: Sajmon Kauel objavio slike svog sina na Tviteru! (Foto)



Sajmon Kauel postao tata!
Mali Erik sada je star već tri dana, a ponosni roditelji uživaju u svakom zajedničkom trenutku sa svojim mališanom. Čini se da im je nova uloga oboma sjajno legla pa su svoju sreću u nekoliko navrata podelili sa pratiocima na Tviteru.

Sajmon Kauel: Nazvaću sina po sebi! Želim da ga pretvorim u mini verziju sebe!
"Mama, tata i Erik. Dva dana star", napisao je Sajmon juče na popularnoj društvenoj mreži i objavio prvu sliku svog naslednika. "Sad možete videti koliko je zgodan", dodao je zadovoljno ovaj 54-godišnji muzički mag.


Uz jednu od fotografija stajao je i komentar da je neizmerno ponosan i da je mislio da toliku količinu ljubavi nije moguće osećati.


Da podsetimo, Sajmon i Loren su obelodanili svoju vezu leta prošle godine, kada i vest da čekaju zajedničko dete. Vest je bila veoma iznenađujuća, obzirom da je Loren (37) bila u braku sa Sajmonovim najboljim prijateljem Endruom Silvermanom. Ipak, iako je priznao da je tada bio u neugodnoj situaciji, Sajmon, koji je jutros izveo svoju partnerku i sina iz bolnice na Menhetnu, izjavio je da je sada spokojan i srećan te da su mu protekla tri dana nešto najneverovatnije i najlepše u životu.

Autor: B.B.
Foto: Twitter/Simon Cowell

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>