Region

Svet

Region

Serija Sila večeras: Boran drži pištolj Džihanu na čelu! Kevser isteruje Silu iz kuće!

Boran drži uperen pištolj u Džihana naočigled dece i prisutnih ljudi na Trgu. Džihanov sin moli agu da mu ne ubije oca i daje svoj život u zamenu za njegov. Boran odustaje od ubistva.

Serija Sila večeras: Boran drži pištolj Džihanu na čelu! Kevser isteruje Silu iz kuće!



Serija Sila večeras: Boran u naručju vraća Silu kući! Pištoljem se obračuna s Džihanom! (Foto)
Kevser isteruje Silu iz kuće koja jedva uspeva da hoda zbog jakih bolova. Silazeći niz stepenice pada na pločnik sa kog ne može da ustane. Firuz aga saznaje da će Boran ubiti Džihana i momentalno odlazi kod sina kako bi sprečio tragediju. Sila koja trpi neverovatne bolove moli se da Borana nije počinio zločin i odlučuje da ide da ga potraži, za pomoć moli Emine koja pokušava da je odgovori od takve ideje.

Serija Sila večeras: Boran poludi kad čuje da je Sila izgubila bebu, preti ocu i Džihanu (Foto)
Ljut nakon obračuna sa bratom Boran se vraća kući gde zatiče na kapiji Silu koja je krenula da ga traži. I dok ga u suzama grli dobija odgovor da nije ubio Džihana.

Boran od Emine saznaje da je Kevser odgovorna za Silino loše stanje. Odlazi kod majke koja mu govori kako Silu ne žele u kući. On se suprotstavlja majci zbog supruge i govori joj kako će svi morati da prihvate njegovu ženu i dete.

Serija Sila večeras: Boran kreće u potragu, Sila strahuje da će izgubiti dete! (Foto)
Kenan  pokušava sina da ubedi da pristane na operaciju u Americi, ali Emre strahuje da će operacija biti neuspešna. Firuz aga objašnjava Boranu kako se porodični problemi rešavaju u okviru kuće, a ne na ulici. Boran govori ocu kako zna da je on naredio Silino ubistvo i da je poslao Sadika i Turguta da je ubiju i zbog zategnutih odnosa odlučuje da sa Silom napusti kuću.

Sila govori Boranu kako Džihanova ljutnja datira od ranije i da ne zna da li je hteo da je ubije ili spase. Azad zatiče Narin uplakanu koja mu govori da joj jako nedostaje majka. Emre saznaje da je Sila ozdravila i pristaje da ode na operaciju u Americi.

Firuz, Zinar i Boran aga razgovaraju o incidentu koji se dogodio. Zinar tvrdi da Džihan nije jedini krivac. Ajše se vraća vraća u kuću Firuz age, a Šivan moli Kevser da joj dopusti da ostane. Džihan objašnjava Dilaveru kako će uskoro izbiti rat i da će ga Boran u krvi moliti da ga ubije...

Autor: J.B.
Foto: ScreenShoot YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>