Region

Svet

Ksenija i Saša Milošević Mare: Voleli bismo da dobijemo ćerkicu

Kompozitor Saša Milošević Mare i njegova supruga violinistkinja Ksenija Milošević sa nestrpljenjem iščekuju prinovu, koja će na najlepši način zaokružiti njihovu ljubav dugu skoro deceniju.

Ksenija i Saša Milošević Mare: Voleli bismo da dobijemo ćerkicu



Ksenija i Saša Milošević Mare čekaju bebu
Srećnu vest, Ksenija i Mare su još pre nekoliko meseci podelili sa familijom i najbližim prijateljima, dok je šira javnost saznala za to tek sada, sa prvim naznakama Ksenijinog stomačića. Mare je presrećan što će mu žena koju neizmerno voli podariti naslednika, a za "Blic“ je otkrio da bi ih dodatno obradovalo saznanje da čekaju ćerku.
 
 "Ksenija nije nimalo razmažena trudnica. Vrlo je aktivna i sve joj ide od ruke. Nema nikakve tegobe, radi punom parom. Ma, ona je najbolja žena na svetu", rekao je Mare, koji je prvi put za medije progovorio o intimnom odnosu sa suprugom.

Poznati par čuva svoju privatnost u toj meri da su se venčali u svom stanu daleko od domašaja i od najupornijih paparaca.

Boki Milošević: Presrećan sam što će mi Ksenija roditi unuče
"Ksenija je u petom mesecu trudnoće i vrlo smo srećni što ćemo dobiti dete. Još ne znamo pol bebe, a voleli bismo malo više da bude ćerka, jer već imam dva sina. Ipak, najbitnije je da sve protekne kako treba i da dete bude zdravo. Ljubavi mu neće faliti, i ako bude sin", rekao je Mare, koji iz prvog braka ima sinove Ognjena  i Luku .

 Prijatelji poznatog muzičkog para kažu da Ksenija i Mare nikada nisu bili zadovoljniji. Navode i da je Mare izuzetno pažljiv i nežan prema svojoj trudnici.

Autor: J.B.
Izvor: Blic
Foto:  Kurir/Damir Dervišagić

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>