Region

Svet

Ksenija i Saša Milošević Mare čekaju bebu

Saša Milošević Mare i njegova supruga Ksenija, inače violinistkinja i pevačica, čekaju prvu zajedničku bebu. Ksenija je već nekoliko meseci u blagoslovenom stanju, ali još uvek ne znaju hoće li svoju porodicu proširiti dečakom ili devojčicom.

Ksenija i Saša Milošević Mare čekaju bebuČestitamo! Venčali se Saša Milošević Mare i Ksenija! (Foto)
Kompozitor Saša Milošević Mare i njegova supruga Ksenija, inače ćerka našeg čuvenog klariniste Bokija Miloševića, u braku su već skoro godinu dana, a uskoro će svoju porodicu uvećati za još jednog člana. Naime, Violinistkinja i pevačica Ksenija već nekoliko meseci je u blagoslovenom stanju. Buduća mama nije želela da širi radosne vesti, a da će uskoro uploviti u roditeljske vode saznalo se kada joj je pozlilo na jednom nastupu.

Boki Milošević poklonio stan Kseniji i Maretu!
"Presrećan sam što ću od Ksenije dobiti prvo unuče, budući da ćerka Tijana ima već dva anđela. To je jedna od najlepših vesti koju sam čuo u životu i sada ostaje samo da čekamo dolazak bebe. Ne mogu da vam opišem radost što sam svoju decu izveo na pravi put", kaže Boki Milošević.

Inače, dok će ovo Kseniji biti prvo dete, Mare iz svog prethodnog braka već ima dva sina, 13-ogodišnjeg Ognjena i 9-ogodišnjeg Luku.

Autor: T.I.
Izvor: Alo
Foto: Kurir/Damir Dervišagić

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>