Region

Svet

Stanija Dobrojević povredila zglob na skijanju (Foto)

Popularna starleta Stanija Dobrojević trenutno se nalazi na Kopaoniku gde sa prijateljima  uživa u zimskim čarima.

Stanija Dobrojević povredila zglob na skijanju (Foto)



Stanija Dobrojević sa pet momaka uživa na Kopaoniku (Foto)
Tokom skijanja Stanija je izgubila kontrolu i tom prilikom povredila skočni zglob, pa je morala da zatraži i lekarsku pomoć. " Stanija je u nedelju stigla na Kopaonik sa društvom i bratom Sanijem. Iako je tog dana na planini bila magla, nije mogla da odoli da ne stane na skije. Tako se nekoliko puta spuštala niz staze, ali je u jednom trenutku izgubila kontrolu i pala, povredila je skočni zglob i osetila velike bolove", rekao je izvor koji se našao sa starletom na Kopaoniku i dodao:

"Stanija je odmah otišla u dom zdravlja, gde su joj fiksirali nogu i rekli joj da se taj dan odmara. Sada joj je mnogo bolje i veruje da će se brzo oporaviti". Stanija je potvrdila navode izvora i dodala kako nije reč o nikakvoj ozbiljnoj povredi, već malom istegnuću:



"Pala sam i povredila se. Srećom, nije ništa ozbiljno, pa moram samo da se odmaram. U početku sam imala velike bolove, ali sada je mnogo bolje" izjavila je starleta, koja radi i kao promoterka skijališta Srbije i dodala da imamo najbolje ski-horizorte u ovom delu Evrope i da treba da se radi na njihovoj promociji.

Autor: J.B.
Izvor: Alo
Foto: Alo/Twitter/Stanija Dobrojevic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>