Svet

Region

Andrej Pejić ipak voli žene: Pohvalio se novom devojkom? (Foto)

Andrej Pejić, jedan od najkontroverznijih manekena na svetu, na svom Instagramu objavio je sliku svoje nove devojke, a kako smo već navikli od njega, ne zna se ko je nežniji i ženstveniji - on ili njegova partnerka, inače takođe manekenka.

Andrej Pejić ipak voli žene: Pohvalio se novom devojkom? (Foto)



Pogledajte Andreja Pejića kako đuska (Video)
Slavni androgeni maneken srpskog porekla, Andrej Pejić, ponovo je pokrenuo spekulacije na temu svoje seksualne opredeljenosti, kada je na društvenim mrežama objavio fotografiju na kojoj pozira sa jednom manekenkom. "Moja ku*ka i ja", napisao je Andrej kao komentar uz fotografiju na kojoj pući usne tik uz 23-godišnju manekenku Elizu Kamings.

Andrej Pejić u društvu Sofije Vergare: Volim ovu prelepu ženu!
Inače, 22-godišnji Andrej i dalje ostaje tajanstven po pitanju toga da li više preferira muškarce ili žene. Uglavnom ume da podvuče da je on balans između dva pola, te da se ponekad oseća kao žena, a pokatkad kao muškarac, kao i da još uvek čeka ljubav svog života.



Takođe, Andreja je nedavno jedan uticajni modni portal uvrstio u 10 lica koja su promenila izgled svetske industrije visoke mode, te se tako on, na petoj poziciji, našao rame uz rame sa Kejt Mos, Lindom Evanđelistom, Sindi Kraford i Naomi Kembel.

Autor: T.I.
Foto: Instagram/andrej_pejic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>