Region

Svet

Region

Serija Sila večeras: Za Borana počinje teška borba, Sila donosi odluku da ide u Mardin (Foto)

Borana u Mardinu čekaju nimalo ugodne vesti, ali je odlučan u svojoj zamisli. Još neko vreme otaje aga i uspeva da odloži presudu. Sila odluči da ide u Mardin i sa mužem se bori protiv običaja.

Serija Sila večeras: Za Borana počinje teška borba, Sila donosi odluku da ide u Mardin (Foto)



Serija Sila večeras: Boran se vraća u Mardin, njegov otac zapoveda Silino ubistvo! (Foto)
Firuz je naredio Silino ubistvo ne mareći za trudnicu. Šalje Sadika u Istanbul i zapoveda mu da izvrši presudu predstavljajući se kao poslovni partner. Sila odluči otići u Mardin i boriti se protiv običaja. No, stvari neće teći planiranim tokom.

Serija Sila večeras: Izvršenje presude u svačijim rukama, Sila i Boran ponovo u sukobu (Foto+Video)
Džihana razbesni kada sazna da je Boran iznenada otišao u Mardin pa huška oca protiv njega. Međutim, Zinar poštuje Firuzovu reč pa odlučuje da se ne meša, a isto nalaže i Džihanu. Ovaj ne odustaje pa pun mržnje smišlja novi osvetnički plan. Ono što čeka Silu šokiraće sve i odjeknuće kao prava eksplozija!



Serija Sila večeras: Boran je povređen kada sazna ko stoji iza neprijateljske firme! (Foto)
Boranu predstoji teška borba u rodnom kraju. Prvo, nailazi na očev otpor. Okuplja sve plemenske starešine i zahteva odlaganje presude. Firuz se pojavljuje u zadnji čas, kada je Boran već izgubio nadu u očevu podršku. Odlučuju da on još neko vreme ostane aga tj. vladar plemena, no situacija se samo prividno smiruje. Sila sa porodicom nestrpljivo iščekuje Boranov poziv.

Dželil zbog kockanja završi u pritvoru i niko mu u stanici ne veruje da je Silin otac. I dok ga Azad ohrabruje i vodi kući, Dželil se plaši kako će Bedar reagovati kada sazna šta je uradio.

Autor: B.B.
Foto: Screenshot YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>