Region

Svet

Sara Jovanović: Ako muškarac hoće da prevari ženu, uradiće to bilo gde

Popularna voditeljka Sanja Marinković ugostila je večeras u emisiji "Magazin In" četiri dame, glumice Nedu Arnerić i Ljiljanu Jakšić, kao i pevačice Saru Jovanović i Merimu Njegomir.

Sara Jovanović: Ako muškarac hoće da prevari ženu, uradiće to bilo gde



Sara Jovanović: Plašim se visine, ali bilo je fenomenalno! (Foto)
Raspoložene žene odgovarale su na Sanjina škaljiva pitanja na temu "Kako da znam da me muškarac više ne voli".  Iako su sve četiri u životu ostavljale i bile ostavljane, najsimpatičnije odgovore davala je upravo mlada pevačica Sara Jovanović. Na pitanje kako možemo da prepoznamo da nas muškarac više ne voli, finalistkinja takmičenja "Tvoje lice zvuči poznato" rekla je da su nedostatak pažnje i nezaintresovanost suprotnog pola prvi znaci da u vezi nešto nije uredu.

Sara  koja je u vezi sa našim odbojkaškim reprezentativcem Aleksandrom Atanasijevićem takođe kaže da u vezi ili braku mora da postoji ogromno poverenje i da muškarac ako je istrajan u nameri da prevari ženu, on će to i učiniti bilo gde i na bilo koji način.

"Ako je muškarac rešio da vas prevari, on će to da uradi bilo gde, ako ode do prodavnice, na poslu, na putovanju, tako da je ljubomora i proveravanje bespotrebno", kaže šarmantna pevačica i dodaje da ukoliko bi saznala da je dečko prevario, nikako ne bi mogla da mu oprosti, ali da zbog sumnje da je vara nikada ne bi rasturila vezu.

Autor: J.B.
Foto: Twitter/Sara Jovanovic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>