Svet

Region

Vremeplov Džesike Albe: Pogledajte kako je izgledala pre 20 godina (Foto)

Među svetskim zvezdama sve više preovlađuje trend objavljivanja "vremeplov" fotografija, te je istom podlegla i Džesika Alba koja je pokazala fanovima kako je izgledala pre više od 20 godina.

Vremeplov Džesike Albe: Pogledajte kako je izgledala pre 20 godina (Foto)



Tridesetdvogodišnja Džesika Alba svakako važi za jednu od najlepših žena Holivuda. Proglašavana je najseksepilnijom ženom sveta, krasila naslovnicu Plejboj magazina, muškarci su gubili glavu za njom, a ono što najviše doprinosi njenom statusu fatalne žene jeste upravo njena - prirodnost.

Džesika Alba: I kad sam odlično izgledala, bila sam nesigurna (Foto)
Naime, seksepilna brineta prosto pleni svoijm prirodnim izgledom, te se uopšte ne može opaziti da je u njenom seksepilu "udeo uzeo i hirurški nož". A tome u prilog govore i fotografije koje je Džesika rado podelila sa svojim fanovima, a koje prikazuju nju od pre više od 20 godina.



Zapravo, prosto je frapantno koliko je tadašnja Alba nalik ovoj sadašnjoj. Minijaturna verzija atraktivne glumice upravo je to - njeno mini izdanje! Izraz lica, usne, kosa... sve je takoreći identično!

Džesika Alba postala plavuša! Ali, na samo jedan dan! (Foto)
Inače, Alba je sada ponosna mama dve devojčice i ponosna na svoj savršeni brak sa producentom Kešom Vorenom. Ona i njen suprug uskoro će proslaviti šestogodišnjicu svog braka, a upoznali su se i svoju vezu otpočeli 2004. godine, i to na snimanju filma "Fantastična četvorka", na kojem je Voren radio kao asistent režije.

Autor: T.I.
Foto: Ilustracija/Twitter/Jessica Alba

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>