Region

Svet

Veljko Ražnatović: Maša i ja ne želimo da budemo materijal za smejanje celoj naciji!

Veljku Ražnatoviću nimalo nije drago što je sa svojom devojkom Mašom postao zvezda internet portala. On pokušava da njihovu intimu zadrži za njih same, te je javno negodovao, i poručio da im cilj nikako nije da budu u novinama.

Veljko Ražnatović: Maša i ja ne želimo da budemo materijal za smejanje celoj naciji!



Veljko Ražnatović interesantan je domaćoj javnosti samim tim što je sin folk dive Svetlane Cece Ražnatović. Otuda, znatiželja u pogledu detalja iz života mladog Ražnatovića ne jenjava, te se on, uglavnom ni kriv ni dužan, nađe na stranicama novina i internet portala.

Veljko Ražnatović: Maša i ja školu stavljamo na prvo mesto (Foto)
Ipak, to je naposletku prevršilo i meru dobrog ukusa, na šta je ukazao i sam Veljko protestvujući na društvenim mrežama, koje uglavnom i jesu osnovni izvor informacija, pa i onih neistinitih, kada je reč o Cecinom sinu. Naime, Veljka je iznervirala jučerašnja situacija, kada su internet portale preplavile vesti o navodnoj njegovoj svađi sa Mašom, a koje su kao izvor informacija uzimale upravo društvene mreže.

Veljko Ražnatović posvetio ocu pesmu: Gde je sada moj tata, zašto nije sa mnom?!
Takav senzacionalizam jako je razljutio 17-ogodišnjeg Veljka, te se u tom raspoloženju javno i obratio upravo putem Fejsbuka. On je napisao da ni on ni Maša ne žele da budu materijal za smejanje celoj naciji, niti im je uopšte cilj da budu u novinama. "Zajedno smo jer se volimo, to što su nam roditelji medijski eksponirani je koliko plus, toliko i veliki minus. Žao mi je sto se konstruišu neistinite priče o nama. Nismo raskinuli", kategorički je napisao Veljko.

Autor: T.I.
Foto: Facebook

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>