Region

Svet

Mateja Kežman bivšoj ženi poklonio lokal i stan: Ipak, nije dovoljno!

Mateja Kežman, kada je rešio da stavi tačku na brak sa još uvek zakonitom suprugom Emilijom, njoj je ostavio stan i lokal. Ipak, to nije bilo dovoljno da se Emilija smesti sa njihovo troje dece, pa nekretnine mora da izdaje, kako bi platila kiriju za veći stan.

Mateja Kežman bivšoj ženi poklonio lokal i stan: Ipak, nije dovoljno!



Meteja Kežman sa lepšom polovinom razmenjuje nežnosti na društvenim mrežama: Pršte srculenca! (Foto)
Bivša saputnica proslavljenog fudbalera Mateje Kežmana, Emilija, iako je od svog bivšeg dobila lokal i stan, to nije dovoljno da sa njihovo troje dece živi komforno. Naime, stan koji je dobila je isuviše mali, te je Emilija morala da iznajmi novi stan i živi kao podstanar.

I dok njegova bivša plaća kiriju za krov nad glavom, bivši fudbaler sa novom izabranicom Marijom Perković i njihovim sinom Filimonom uživa u luksuznom stanu na Vračaru.

Mateja Kežman nudi nekretnine, Emilija traži alimentaciju!
"Kad je Mateja napuštao Emiliju, ostavio joj je lokal i stan koji nije za četvoročlanu porodicu. Kako bi zbrinula decu, ona je izdala obe nekretnine koje joj je dao bivši muž da bi od te dve mesečne rente mogla da plaća kiriju za veći stan i da imaju za osnovne životne potrebe", ispričao je izvor za "Kurir".

"Neko ko posmatra sa strane možda bi pomislio da Emilija ni za šta nije uskraćena, ali je tužno što se ona sama zalaže da deci stvori udobnost s obzirom na stil života njihovog oca i izobilje u kojem uživa", zaključuje izvor.

Mateja Kežman izbegao ročište: 300 evra po detetu mu je prevelika alimentacija!
Kakogod,  teško da će se nešto promeniti pre zvaničnog razvoda Kežmanovih i sudske presude. Podsetimo, sud je naložio da Mateja Emiliji na ime alimentacije po detetu daje 35.000 dinara, ali se on toj odluci suprotstavio tvrdeći da je to mnogo para. Njegova bivša je najpre tražila da to bude 400 evra po detetu, ali je sud smanjio iznos koji Kežman neće da plaća. On smatra da njemu nadležni organ ne treba da određuje koliko će davati deci i tvrdi da sve čini kako bi imali lepo odrastanje.

Autor: T.I.
Izvor: Kurir
Foto: Dimitrije Goll

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>