Ostalo

Sme�no

Nova aplikacija Facebook Paper za iPhone izlazi već 3. februara (Video)

Tokom konferencije koja je održana povodom zarade Fejsbuka u četvrtom kvartalu, koosinivač Mark Zukenber pregovarao je o planovima za budućnost, ali i o novini koja je ubačena već sledećeg dana, takozvani "Facebook Paper".

Nova aplikacija Facebook Paper za iPhone izlazi već 3. februara (Video)



Fejsbuk u očima tinejdžera je mrtav i sahranjen?!
Elektronski mediji i aplikacije uveliko su popularni i prihvaćeni među korisnicima društvenih mreža i interneta uopšte, pa je tako Zukenberg shvatio da bi aplikacije za mobilne telefone poput "Facebook Messangera" bile odličan način da se korisnici animiraju i da mi se upotreba Fejsbuka dodatno dopadne. "Facebook Paper" je vizuelni čitač novina, tj. "news feed-a" koji bi mogao u potpunosti da promeni upotrebu Fejsbuka na mobilnim telefonima, a ova moćna kompanija planira da "izbaci" Paper za iPhone već 3. februara, ali nije precizirano kada će biti objavljena i aplikacija za ostale mobilne operativne sisteme.

Fejsbuk pomera granice: Zida grad za zaposlene vredan 120 miliona dolara
Paper je zapravo poptuno novi način da se upravlja pregledanjem "news feed-a", ali i objavljivanjem postova. Oni će biti prikazani preko celog ekrana, a upravljanje će biti jednostavno, pomoću dodira i pomeranja prsta po ekranu. Kada želite da objavite post, moći će da se vidi kako finalni post izgleda, odnosno biće moguć "preview", ali i posebne sekcije po kojima se mogu razvrstati određene teme.

Sve u svemu, investitori se nadaju odličnom odzivu korisnika, ali i dobroj zaradi jer će Paper biti ograničen na određene sajtove, čime će Fejsbuk povećati vrednost medijskim partnerima.


Autor: M.P.
Foto: Facebook

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>