Region

Svet

Ana Mihajlovski bez trunke šminke: Ja kad ustanem, uplašim samu sebe! (Foto)

Ana Mihajlovski pokazala je da su njoj sujeta i taština potpuno strane, te izdanje kakvo sve mi žene imamo, ali i koje želimo da sakrijemo i od sebe samih, ona je fotografisala i na društvenim mrežama izložila najširem auditorijumu.

Ana Mihajlovski bez trunke šminke: Ja kad ustanem, uplašim samu sebe! (Foto)



Voditeljku Anu Mihajlovski zapravo su iznervirali napisi pojedinih medija da je sebe podvrgla mnoštvu estetskih zahvata. Zato, bez trunke šminke i sa haotičnom frizurom, u ranojutarnjim satima kad se retko koja žena ume osetiti lepom, ona je uzela fotoaparat u ruke, i snimak putem Instagrama prosledila zlobnicima da se naslađuju.

X Factor Adria: Ana Mihajlovski - Nemam anoreksiju! Ako se neko brine, neka mi pošalje hranu! (Foto)
"Osam ujutru, ja kupujem mleko, kad u jednom magazinu na naslovnoj "cela operisana"… Slika – ja od pre jedno 7 godina bez šminke i slika ja sada uz pomoć šminke! Pa mačići, znate kako, to se ne zovu operacije, to se zove pre svega odrastanje, jer znate, tada sam imala oko 23! To se zove i rasveta, full tretman MBK produkcije, mog stiliste koji i kravu napravi na ribu, itd… Evo, sada da vidite da i dalje imam momente (prečesto) kad sam jako ružna… Sad još imam i taj užas kod usne", bez imalo ustezanja je napisala Ana.



Bojana Rajić i Ana Mihajlovski Grubin: Prijateljice i poslovne saradnice (Foto)
"I za ime boga, zubi su moji, aman neće ni jedan zubar da stavi protezu, kažu "zaštitni znak", iako ne mogu usta da zatvorim koliko su izbačeni! Tako da… Ne kakite više, niko ne izgleda kao na TV-u! Ja, eto, kad ustanem, uplašim samu sebe, a sad ću prepasti i sve vas… buahahahha", iskreno je prokomentarisala voditeljka uz fotografiju.

Autor: T.I.
Foto: Instagram

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>