Svet

Region

Barbra Strejsend se razvodi zbog Stane Katić?!

Glumica i pevačica Barbra Strejsend razvodi se od Džejmsa Brolina, a razlog za njihovu rastavu, navodno je kanadska glumica koja vuče korene iz Srbije - Stana Katić.

Barbra Strejsend se razvodi zbog Stane Katić?!



Ne postoje dokazi da se između Džejmsa i Stane dogodilo išta više od bezazlenog flerta, ali Barbra optužuje svog supruga za neverstvo sa Stanom Katić, i prema pisanjima stranih medija, ovaj slavni bračni par je pred razvodom.

"Barbra se oseća izdano, jer je sam Džejms izjavio da neće više da bude u braku sa njom. Sve se još više pogoršalo kada je Barbra čula za flert sa Stanom Katić i uz sve to je otkrila da je Džejms Brolin varao i svoju bivšu suprugu. Izgleda da Barbra uopšte ne poznaje muškarca sa kojim je 15 godina u braku", izjavio je anonimni izvor.

"Džejms jeste flertovao sa Stanom, jer je takav, ali Barbra se pita da li je bilo još nečega sem flerta. Njegov rad na seriji "Castle" u kojoj glumi i Stana dodatno pogoršava situaciju", nastavlja izvor i objašnjava kako je Džejms izjavio da je Stana inteligentna i da je druženje i rad sa njom uživanje, a kada je Barbra optužila svog supruga za preljubu, samo joj je rekao: "Ne budi smešna".

Autor: M.P.
Foto: Instagram

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>