Region

Svet

Edin Škorić i Jelena Jovanović koriste svaku priliku: Odbojkaš spopao pevačicu tokom reklama!

Farmerski par Jelena Jovanović i Edin Škorić koriste svaku priliku da razmenjuju nežnosti, pa tako i reklame tokom snimanja emisija, gde je odbojkaš iz publike prišao kako bi zagrlio svoju dragu.

Edin Škorić i Jelena Jovanović koriste svaku priliku: Odbojkaš spopao pevačicu tokom reklama!



Edin Škorić i Jelena Jovanović proslavili tri meseca veze: Tek smo počeli! (Foto)
Učesnik Farme 5 i odbojkaš Edin Škorić sedeo je nekoliko metara od svoje devojke Jelene Jovanović, dok je ona na televiziji "Happy" snimala emisiju "Snaga oktana", a ovom prilikom su svi prisutni u studiju mogli da vide koliko se njih dvoje vole.

Dok je trajalo snimanje, a voditelji razgovarali sa Jelenom Kostov i Darkom Filipovićem, kao i sa Jelenom Jovanović, Edin Škorić je sedeo iza kamera, na dva metra od svoje drage, ali bi, svaki put, kad bi Jelena Dimitrijević ili Ivan Ivanov, voditelji emisije pomenuli pauzu, skočio, samo da bi zagrlio i poljubio pevačicu. Nije se nijednog trenutka libio da pred svima pokaže svoju veliku ljubav.

"Edin je bio sjajan u studiju", kažu oni koji su bili u publici. "Čim bi na kameri prestala da svetli crvena lampica, on bi prišao da je poljubi i zagrli, a zatim bi se vratio na svoje mesto. U jednom trenutku, voditelj Ivanov je rekao: "Pauza, sad malo Edin i Jelena". Svi su se smejali i aplaudirali, a kasnije i često sami dovikivali da je vreme da Edin opet poljubi Jelenu."

Autor: M.P.
Izvor/Foto: Puls

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>