Region

Svet

Jelena Jovanović more zamenila beogradskim kupalištem

Pevačica i učesnica Farme 5, Jelena Jovanović, ovo leto za razliku od svojih kolega provodi u Beogradu, pa se tako bivša farmerka umesto mora osunčala na beogradskom kupalištu Ada ciganlija.

Jelena Jovanović more zamenila beogradskim kupalištem


 
Jelena Jovanović: Ispod časti mi je da odgovaram na kojekakve gadosti
Jelena Jovanović je posle raskida sa odbojkašem Edinom Škorićem započela vezu sa anonimnim mladićem, kojeg je i ovaj put uspela vešto da sakrije.

 
Jelena Jovanović i Edin Škorić više nisu u kontaktu!
Atraktivna pevačica je uživala na najvećem beogradskom kupalištu pa je ubrzo sela u obližnji kafić, a na pitanje zašto je odmor na moru zamenila ovim, Jelena je odgovorila: "Nadala sam se da ću ovo leto moći da iskoristim za odmor, ali zbog zakazanih nastupa i dalje ne znam kada ću moći da odvojim par dana i otputujem na more. Ipak, iako vremena za letovanje nemam, odlučila sam da ugodim sebi kada god to mogu, idem na jogu, čitam, crtam, družim se sa prijateljima, kada je vreme lepo, obavezno sam u prirodi. A ima vremena, srešćemo se more i ja siguno, jer žarko želim da se odmorim uz talase", odgovorila je Jelena koja ima zakazane nastupe širom Srbije i dijaspore, a novu pesmu planira da objavi u septembru.

I posle iscrpnog dana na suncu, Jelena se kao na pravom odmoru uputila na relaksaciju i obezbedila svojoj koži jedan hranjivi tretman...

"Voda, spa, masaža... Uživancija!", napisala je na svom Fejsbuk nalogu.

Autor: B.B.
Izvor: Alo.rs
Foto: Facebook/Jelena Jovanovic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>