Region

Svet

Region

Minnie Driver: Niste ništa videli dok ne vidite Srbina kako pije

Međunarodni filmski festival koji se od 9. do 19. septembra održava u Torontu, okupio je mnoge poznate ličnosti. Među njima se našla i britanska glumica i pevačica Minnie Driver koja je pre godinu dana sa glumcem Goranom Višnjićem igrala u seriji "The Deep". Iako je za svog kolegu imala samo reči hvale, Minnie se malo zbunila kada je trebalo da odredi koje je nacionalnosti šarmantni glumac.

Minnie Driver: Niste ništa videli dok ne vidite Srbina kako pije



"On je neverovatan glumac i predivan muškarac. Odličan je prijatelj", izjavila je Minnie za jednu televizijsku emisiju. "I odličan je prijatelj. U vreme kada smo snimali seriju preminuo mi je otac, a on je bio neverovatno ljubazan prema meni i mojoj porodici. Nikada to neću zaboraviti", dodala je glumica koja u Torontu promoviše svoj novi film "Conviction". Dodala je i kako je jako zabavan i drag, "kao meda", i da ne može da ga shvati previše ozbiljno.

Posle izjave novinarke da je čula kako joj je Višnjić donosio piće na snimanje, Minnie je rekla:

"O da, niste ništa videli dok niste videli Srbina kako pije". Pošto je novinarka ispravila i rekla kako je Višnjić Hrvat, a ne Srbin, Britanka se zbunila. "Hrvat je? Isecite to!", rekla je kroz osmeh.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>