Region

Svet

Divna Karleuša provocira Eru Ojdanića: Boru Drljaču si ljubio kao i svoju verenicu

Divna Karleuša i Era Ojdanič sa svojom verenicom Dijanom bili su zajedno u jednoj emisiji na televiziji "Pink", a novinarka je iskoristila priliku da provocira Eru Ojdanića zbog poprilično mlađe verenice.

Divna Karleuša provocira Eru Ojdanića: Boru Drljaču si ljubio kao i svoju verenicu



Era Ojdanić predstavio buduću suprugu: Svi veliki ljudi imali su mlađe žene (Video)
Naime, Divna Karleuša htela je dokaz da se Era i njegova verenica zaista vole, pa je zahtevala da se poljube pred kamerama. Kada su oni to uradili, novinarka je prokomentarisala: "Tako si ljubio i Boru Drljaču".

Iako Divna sumnja u ovu ljubav, ili se pak samo šali, Era Ojdanić skoro svakodnevno promoviše svoju vezu u raznim emisijama, i naglašava da je njegova verenica Dijana divna žena koju dugo poznaje: "Znamo se 17 godina. Kada smo se upoznali, Dijana je imala samo 20-ak godina i tada su se naši putevi razišli. Ipak, Dijana me je u jednom trenutku pozvala i obnovili smo prijateljstvo", objasnio je Era, a Dijana se našalila kako je Era odmah dotrčao kada ga je nazvala.

Divna Karleuša je nakon toga odlučila da spusti loptu, pa je prokomentarisala kako uopšte nije teško zaljubiti se u Eru, jer je on pravi džentlmen.

Autor: M.P.
Foto: ScreenShot TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>