Region

Svet

Region

Miloš Biković rasplakao decu zbog nepotpisivanja autograma

Na premijeri filmskog hita "Montevideo, vidimo se!" u utorak u Jagodini, zvezda filma Miloš Biković ostavio je u suzama brojne fanove kada je samo proleteo pored njih okružen obezbeđenjem.

Miloš Biković rasplakao decu zbog nepotpisivanja autograma



Montevideo, vidimo se! Viktor Savić siguran u uspeh: Drugi deo filma će nadmašiti prvi! (Foto+Video)
Fanovi koju su čekali Bikovića kako bi se slikali sa njim i uzeli autogram bili su prilično razočarani kada im je obezbeđenje zatvorilo vrata nakon što je glumac prošao.

Film Dragana Bjelogrlića "Montevideo, vidimo se!" premijerno je u Jagodini pogledalo oko 2.000 ljudi u hali "Jasa". Iako uz velike ovacije, sjajne komentare, Jagodinci, a posebno najmlađi, ostali su razočarani jer im se glumci nisu ni obratili, a Miloš Biković nije potpisao nijedan autogram pa su deca uplakana otišla kući.

Par stotina njih ostalo je van hale jer je, iako najveća u Jagodini, bila mala da primi sve koji su hteli da srcem učestvuju u već legendarnoj fudbalskoj sagi. Gledaocimasu se poklonili Miloš Biković, Milan Nikitović, Nenad Heraković, Bojkan Krivokapić, Predrag Vasić i Dragan Bjelogrlić koji je izazvao najveće aplauze.

Autor: B.B.
Izvor/Foto: Telegraf

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>