Region

Svet

Biljana Tipsarević: Divno je što se radujete našoj sreći, hvala vam!

Biljana Tipsarević i njen suprug proslavljevni teniser Janko Tipsarević postali su roditelji male Emili pre samo pet dana, a novopečena mama obratila se svima koji su sa radošću dočekali njenu i Jankovu ćerkicu.

Biljana Tipsarević: Divno je što se radujete našoj sreći, hvala vam!



Janko Tipsarević zbog male Emili častio ceo grad
Sinoć se Biljana Tipsarević na društvenoj mreži Fejsbuk zahvalila svima na lepim željama i čestitkama koje su joj upućene, ali i doktorki koja je vodila njenu trudnoću, a za kraj poslala puno poljubaca od cele porodice Tipsarević.

Janko Tipsarević doveo ćerkicu Emili kući (Foto)
"Dragi prijatelji, hvala vam puno na prelepim čestitkama i željama. Divno je što se radujete našoj sreći i što je možemo podeliti sa vama. Zahvaljujemo se celom osoblju Betanije na ljubaznosti i brzi, na čelu sa doktorom Draganom Stajićem, koji je učinio da nvoosadsko porodilište bude prijatno i lepo mesto za porodilje i novorođenčad. Veliku zahvalnost dugujemo i doktorki Mirjani Anđelić koja je vodila moju trudnoću i bila uz nas svih ovih predivnih devet meseci", napisala je Biljana Tipsarević i nastavila.

"Imali smo potrebu da se na ovaj način zahvalimo ljudima koji su u ovom najlepšem i najznačajnijem trenutku u našem životu učinili da sve protekne savršeno i ostane u prelepom sećanju. Puno poljubaca od Emili, Janka i mene", završila je dizajnerka.

Autor: M.P.
Foto: Facebook

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>