Svet

Region

Ovako su Kim Kardašijan i Nikol Riči izgledale kao trinaestogodišnjakinje (Foto)

Kim Kardašijan podlegla je trendu da na društvenim mrežama objavljuje slike iz "starih, dobrih vremena". Tako, rijaliti zvezda podsetila se kako je izgledala pre 20 godina, te objavila fotografiju na kojoj pozira sa svojom drugaricom Nikol Riči.

Ovako su Kim Kardašijan i Nikol Riči izgledale kao trinaestogodišnjakinje (Foto)



Rijaliiti zvezda Kim Kardašijan rešila je da podseti i sebe, ali i najširu moguću javnost, na to kako je izgledala kada je imala tek 13 godina. Ona je objavila fotografiju kako pozira sa svojom drugaricom, najpoznatijom holivudskom anoreksičarkom, Nikol Riči.

Kim Kardašijan se opet zaigrala sa fotošopom?! Sama sebi stesala struk?! (Foto)
Nekadašnje Kim i Nikol, koje su tek bile zagazile u tinejdžerske godine, imaju malo sličnosti sa današnjim zvezdama. Ričijeva sa zubnom protezom, Kardašijanova koja se tada mogla pohvaliti prirodnom lepotom, pozirale su u belim majicama koje neodoljivo podsećaju na školske uniforme.



"Nikol Riči i ja... oh, bile smo tako kul sa 13 godina", napisala je Kim na Instagramu, a većina joj je odgovorila komentarima kako je to bilo iz perioda "davno pre plastične hirurgije". Zapravo, ako nešto sada i jeste očito da je Kim podvrgavala nožu, koju inače bije glas da se botoksom redovno čašćava još otkad je ušla u dvadesete, to je njen nos: danas drastično uži no što je ovaj kod 13-ogodišnjakinje sa slike.

Autor: T.I.
Foto: Instagram

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>