Region

Svet

Stanija Dobrojević dobila pisanu čestitku od bivšeg dečka: Čini se, nije Filip Panajotović?! (Foto)

Stanija Dobrojević izgleda na sve svoje momke ostavi toliko jak utisak, da i kada postanu bivši oni ne zaboravljaju na nju. Tako, starleta se pohvalila čestitkom koju je dobila upravo od jednog "bivšeg".

Stanija Dobrojević dobila pisanu čestitku od bivšeg dečka: Čini se, nije Filip Panajotović?! (Foto)



Najpoznatija srpska starleta Stanija Dobrojević voli da skoro svaki detalj iz svog života podeli sa svojim fanovima na društvenim mrežama. tako je uradila i ovaj put! Naime, ona se pohvalila čestitkom koju je za Novu godinu dobila od svog bivšeg dečka. I to onom pravom, ne digitalnom, elektronskom, ili kakvom god... već ručno pisanom!

Naravno, StanFilovci su odmah pohrlili da fotografiju novogodišnje čestitke zasipaju komenatrima nadajući se da je Filip Panajotović zaslužan za ovaj lep gest. Međutim, Stanija je potpisano ime pažljivog muškarca ipak prikrila, te je njegov identitet ostao obavijen tajnom.


Ipak, budući da je u post scriptumu poruke navedeno "Hvala ti za lepe reči koje si rekla o meni na Farmi", mogli bismo da zaključimo da maneken Panajotović ipak nije uzeo olovku u ruke i svojoj bivšoj curi ispisao novogodišnje želje. Naime, dok je Stanija bila na Farmi, tokom četvrte sezone, i gde je i započela svoju romansu sa Filipom, ona je nebrojeno puta pominjala svog bivšeg dečka kojeg je ostavila pred ulazak u rijaliti, i to na najlepši mogući način, te je upravo on najverovatnije odgovoran za ovaj divan znak pažnje, i to u duhu one "stare škole".

Autor: T.I.
Foto: Twitter

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>