Region

Svet

Farma 5: Finalisti sumirali utiske - Edin Škorić se podsmevao Jeleni Golubović, hteo da napusti studio!

Jelena Golubović, pobednica Farme 5, i finalisti Ivan Marinković, Edin Škorić, Sloba Đurković i Jelena Jovanović gostovali su u Jutarnjem programu, te se ponovilo ono što se događalo tokom čitavog rijalitija: prevrtanje očima i podsmevanje pobednici.

Farma 5: Finalisti sumirali utiske - Edin Škorić se podsmevao Jeleni Golubović, hteo da napusti studio!



Pobednik Farme 5 je Jelena Golubović! Rediteljka dobila 50.000 evra i verenički prsten! (Foto+Video)
Jelena Golubović, Edin Škorić, Sloba Đurković, Ivan Marinković i Jelena Jovanović gostovali su u Jutarnjem programu TV Pink, te su sumirali utiske rijalitija Farma 5  kojis e sinoć završio. Superfinalisti ni ovog pputa nisu mogli da se suzdže, te se ponovilo ono što se dešavalo tokom čitavog rijalitija kada je Jelena Golubović u pitanju, a to je prevrtanje očima i podsmevanje na račun pobednice.

Farma 5: Jelena Golubović opet pokazala gole grudi! Ovog puta, neplanirano! (Foto 18+)
Naime, pobednica Jelena Golubović kazala je da smatra da je pobedila jer je bila iskrena tokom rijalitija, nikada ništa nije tajila, ni u jednom momentu nije skinula bubicu, a takođe smatra i da se narod, glasavši za nju, opredelio za umetnost. "Pre no što sam ušla na Farmu, bila sam na ivici odluke da napustim zemlju, ali sada vidim da je narod ipak željan moje predstave", rekla je ona, i dodala da je u rijaliti ušla i da bi iz prve ruke saznala kako to mediji utiču na auditorijum.

Potom je pobednica nastavila da priča o tome koliko je iskustvo u rijalitiju za nju bilo poučno, i edukativno. "Naučila sam da razlikujem seno od slame, da muzem koze, krave", počela je rediteljka, a Edin Škorić je počeo da prevrće očima i da dobacuje kako će napustiti studio. Dalje, svaki put kada je Jelena progovorila, on je nastavljao da sa podsmehom, iz pozadine komentariše, a u tome su mu se u manjoj meri pridružili i Ivan Marinković i Sloba Đurković.

U jednom momentu je i voditeljka Jovana Joksimović upitala Golubovićevu da li joj smetaju takva dobacivanja, na šta je ova odgovorila da više voli da se izdvaja iz mase, pa se ni ne uzbuđuje preterano, a na pitanje zašto je kazao da će da napusti studio, Edin Škorić je rekao da "ovo sluša već 4 meseca", i dodao da "Jelena nije prišla kravi". "Eto, sinoć su me svi oni grlili i ljubili, a sada prevrću očima i pljuju me", dodala je Jelena Golubović.

Farma 5: Sara Trajanović i Aki Marković u vezi! Poklon od pevača stigao u studio!
Inače, voditeljku je zanimalo i kako je Ivan Marinković reagovao kada je sinoć saznao da se Sara Trajanović pomirila sa Andrijom AkijemMarkovićem. "Činilo se kao da kamermanu gestikulacojom pokazuješ da ti ne snimaju reakciju", rekla je voditeljka, a Ivan kazao da je sinoć bio sa Sarom, opet su se čuli jutros, i da su se dogovorili da se vide i popričaju o svemu. "Ne želim sada da pričam o tome, želim najpre s njom da porazgovaram. Nisam siguran šta ona uopšte želi", kazao je Marinković.

Takođe, Sloba je rekao da je zadovoljan svojim učešćem u rijalitiju i time kako se pokazao, te da smatra da je primer omladini kako treba da se ponaša. Jelena Jovanović posle 120 dana na Farmi zaključila je da joj tamo ništa nije bilo teško, jer je imala Edina kraj sebe.

Autor: T.I.
Foto: TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>