Region

Svet

Severina popisuje imovinu Milana Popovića: Traži polovinu svega?!

Drama između hrvatske pevačice Severine i srpskog kralja bakra Milana Popovića ne jenjava. Naprotiv, zahuktava se još više, i to najnovijim zahtevom pevačice: naime, ona traži čak polovinu svega što Popović ima u svom posedu.

Severina popisuje imovinu Milana Popovića: Traži polovinu svega?!



Severina Vučković angažovala je advokate da popišu imovinu Milana Popovića kako bi na sudu mogla da traži da sve podele na pola. S obzirom na to da njegovi godišnji prihodi, prema pisanju medija, navodno premašuju milijardu dolara, Seve bi u tom slučaju takođe postala milijarderka!

Kako "Kurir" piše, Severina u medijima potencira priču da su ona i Milan u vanbračnoj zajednici proveli više od dve godine kako bi na osnovu toga stekla uslov za dobijanje prava na podelu imovine.

Milanu Popoviću preti hapšenje zbog Severininih optužbi!
"Po zakonu u Hrvatskoj, ako živiš sa partnerom dve godine u vanbračnoj zajednici i imaš sa njim dete, stičeš pravo na deo njegove imovine. Zato je Severina u javnosti stalno isticala i pričala kako su ona i Milan zajedno, čak je izmišljala i da su vereni, i sad na osnovu toga ima pravo na njegovu imovinu", rekao je izvor za "Kurir".

Severina promenila odluku: Niko ne sprečava Milana da vidi sina za Božić!
"Severina je još letos angažovala advokaticu Sanju Tirlakov da popiše Milanovu imovinu, a sada će uz njenu i pomoć advokatice Jadranke Sloković pokušati da mu uzme polovinu popisanog. Ona je išla toliko nisko da je tražila i da se popišu donacije koje je Milan do sada dao u fond „Bitka za bebe“, otkrio je izvor.

Navodno, Severina će na sudu pokušati da dokaže da je sa Popovićem bila dve godine u vanbračnoj zajednici, iako oni nikada nisu živeli zajedno. Do sada je Popović za potrebe Severinine karijere na račun uplatio pola miliona evra, i to na pismeni zahtev njenog menadžera Tomice. Ni Seve ni Popović nisu bili dostupni za komentar u vezi sa ovim navodima.

Autor: T.I.
Izvor: Kurir
Foto: Facebook

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>