Region

Svet

Izbačen sa Farme 5: Marijana Leontijević spakovala džakove i napustila imanje!

Treći po redu polufinalista koji je napustio imanje u Lisoviću usled najslabije podrške publike, jeste Marijana Leontijević. Njenim izlaskom, završena su večerašnja vanredna izbacivanja.

Izbačen sa Farme 5: Marijana Leontijević spakovala džakove i napustila imanje!Ognjen Amidžić još jednog farmera je večeras odveo sa imanja u Lisoviću. Naime, Marijana Leontijević napustila je imanje, jer je u drugom preseku večeras imala najmanje glasova publike.

Misica je, kao i sve do sada, i ovu vest dočekala sa osmehom na licu, te sa poletom sakupila svoje stvari i krenula put kapije. Ipak, čini se da Marijana nije očekivala da će večeras napustiti rijaliti, jer joj stvari nisu bile ranije spakovane.

Ona je u žurbi, navrat-nanos trpala svoje stvari u kese i džakove, te sa rečima ushićenja što konačno ide kući, napustila Lisović. U preseku glasova imala je 3,84% glasova.

Marijaninim izlaskom završena su vanredna izbacivanja za večeras, tako da preostalih devet farmera, koliko ih je ostalo na imanju, mogu da predahnu. Do daljnjeg.

Autor: T.I.
Foto: TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>