Region

Svet

Farma 5: Edin Škorić - Izgubio sam svest zbog napada panike, mislio sam da ću se ugušiti!

Edina Škorića toliko je pogodila svađa sa Jelenom Jovanović, da mu je u noći između srede i četvrtka pozlilo. I to toliko, da je po bivšeg odbojkaša došla čak i Hitna pomoć! Po povratku na imanje, Škorić je otkrio da je imao napad panike.

Farma 5: Edin Škorić - Izgubio sam svest zbog napada panike, mislio sam da ću se ugušiti!



Edina Škorića u noći između srede i četvrtka odvezla je Hitna pomoć sa imanja, jer je bivšem odbojkašu jako pozlilo. Sa njim je lekare sačekala Jelena Jovanović, sa kojom se Edin pre toga strašno posvađao, zbog čega mu je i pozlilo.

Farma 5: Edinu Škoriću pozlilo od svađanja! Jelena Jovanović bila uz njega i čekala pomoć lekara! (Video)
Povratak Edina na imanje jako je usrećio Jelenu Jovanović, te su se njih dvoje odmah i pomirili. Bivšem odbojkašu bilo je žao što se njegova devojka toliko uzrujala zbog njega, i ispričao joj je da mu je te noći toliko pozlilo da je mislio i da će se ugušiti.

"Puls mi je bio katastrofalan! Imao sam napad panike! Uopšte nisam osećao prste, utrnuli su mi kao kada se smrznu", pričao je Edin Škorić svojoj devojci Jeleni Jovanović. "Dokor mi je objasnio da mi je kalcijum pao. Izgubio sam svest jer nisam mogao pravilno da dišem. Mislio sam da ću se ugušiti", rekao je Edin Škorić.

Da podsetimo, Edin Škorić i Jelena Jovanović posle više meseci ljubavi na Farmi, toliko su se posvađali, da su pale najstrašnije uvrede i psovke. Sportistu je to toliko pogodilo, da mu se i slošilo. Te noći je odjednom počeo jako teško da diše, i uopšte nije mogao da dođe sebi. Jelena je dotrčala do njega, smirivala ga i držala za ruku, i nervirala se što lekarima treba toliko puno vremena da dođu da njenom momku ukažu pomoć.

Autor: T.I.
Foto: TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>