Region

Svet

Farma 5: Jelena Golubović - Zorice, Vesna mi je rekla da te je muž uhvatio sa ljubavnikom na gomili! (Video)

Jelena Golubović i Zorica Marković ponovo su dobre drugarice, a kao i svake drugarice, bave se ogovaranjem drugih, ovog puta Vesne Rivas.

Farma 5: Jelena Golubović - Zorice, Vesna mi je rekla da te je muž uhvatio sa ljubavnikom na gomili! (Video)



Zorica Marković i Jelena Golubović pričale su o putniku namerniku Vesni Rivas, te je folkerka rešila da posavetuje rediteljku. Ona joj je kazala da joj Vesna nije nikakav prijatelj. "Uhvatila te je kao zmija žabu", rekla je Zorica, i objasnila kako Vesna hoće da kontroliše Jelenu.

Rediteljka je na to rekla: "Auu, pa vidim ja da tu nešto ne štima... sad je promenila ponašanje za 360 stepeni!" Onda je Golubovićeva rešila da se poveri folkerki, i kaže joj šta je Rivas pričala o njoj.

"Rekla mi je da te je muž uhvatio na gomili sa ljubavnikom", prošaputala je Jelena, na šta je Zorica počela gromko da se smeje. "Ma to nema veze sa životom... mada, nije da ne bih volela", našalila se pevačica.

Farma 5: Zorica Marković napravila haos u pet sati ujutru! Maltretirala Jelenu Golubović! (Video)
Ona je Jelena rekla i kako joj je Vesna u poverenju kazala da je ona na Farmu došla da bi nju čuvala, što Zorica smatra nebulozom. Potom su njih dve nastavile da se prisećaju svojih međusobnih prepirki, te su se smejale scenama koje su pravile svojim svađama, osobito onoj kada se Ekrem našao "između dve vatre".

Autor: T.I.
Foto: TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>