Style

Ljubav

Poznate dame u MG Couture kreacijama (Foto)

Potpuno novi modni brend na našim prostorima MG COUTURE je sinoć medijima predstavio svoju dugoočekivanu kolekciju! Veče je uz mnoštvo poznatih ličnosti upotpunila i Seka Aleksić, koja je ujedno i zaštitno lice brenda.

Poznate dame u MG Couture kreacijama (Foto)



Osim Seke Aleksić, od poznatih dama prisutne su bile i Minja Miletić, Tatjana Vojtehovski, Tijana Dapčević, Leontina, Ana Pendić, urednica nacionalnog Dnevnika Aleksandra Ivanović, Nemanja Pajić i mnogi drugi... Unikatne modele MG Couture-a su do sada ponele i Nina Lečić, kao i Milica Đokić!

Modna linija brenda MG Couture od 16. decembra u prodaji
Svi modeli ovog domaćeg brenda se prodaju u Concept Store SUPERMARKET-u u Višnjićevoj 10, u Beogradu. Njihova dizajnerka Manja Gvozdenović nam je rekla da će uskoro proširiti prodaju i na hrvatsko tržište, a u pregovorima su i sa nemačkim.



Talentovana Manja već uveliko radi na kolekciji Proleće/Leto 2014. i poručuje damama da mogu očekivati elegantne, prefinjene, ali i sexy modele!

Ekskluzivno: Pogledajte promo slike Seke Aleksić za brend MG Couture! (Foto)
Od marta kreće i online prodaja MG Couture-a. Ali, ni to nije sve! MG Couture brend dizajnira i unikatne venčanice za vaš najlepši dan, kao i glamurozne haljine! Posetite njihovu stranicu na Fejsbuku ili Tviteru, ili posetite njihovo prodajno mesto u Supermarketu.



Autor: B.B.
Foto: Mladen Mitrić

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>