Region

Svet

Farma 5: Jelena Jovanović i Edin Škorić pred raskidom?! Vajs posreduje u pomirenju! (Video)

Jelena Jovanović i Edin Škorić nisu u najboljim odnosima, i to zbog toga što se bivši odbojkaš, prema rečima pevačice, povukao i više joj ne poklanja dovoljno pažnje.

Farma 5: Jelena Jovanović i Edin Škorić pred raskidom?! Vajs posreduje u pomirenju! (Video)



Jelena i Edin u poslednjih par dana nisu u najboljim odnosima, što su naravno primetili i ostali farmeri, te nisu mogli da se uzdrže od "komentarisanja".

Farma 5: Jelena Jovanović odbila pismo opomene, pa kažnjena! Edin ćuti! (Video)
"Ona nije slučaj za žaljenje, zabila je Japi nož u leđa... Nema tu nikakvih emocija s njene strane... njoj je trebao neko ko će da joj kuva, pere, prinosi... Kad je video njenu lenjost, bezobrazluk, razmaženost... onda je shvatio. Došli su do finala i ne trebaju više jedno drugome", izanalizirala je "stručno" Zorica Marković u razgovoru sa Vesnomm Rivas.

Jelena, pak, kaže da nije otkačila Edina, ali da je istina da trenutno nisu najbolje. "Verovatno smo oboje nervozni... nadam se da ćemo to rešiti! Ja sam bila emotivno prazna i tužna, a on mi nije poklanjao dovoljno pažnje, stalno ide nešto da radi. Mislim da se povukao, vidim da mu fale deca, ali neće ništa o tome da priča sa mnom", rekla je pevačica u intervjuu.

Pošto Vajs važi za prijatelja ovog para, našao se pozvanim da posreduje u njihovom pomirenju. Na Jeleninu konstataciju da Edin više ne obraća pažnju na nju, Vajs joj je kazao da ga je verovatno povukao kolektiv, odnosno da je okolina uticala na njega. Kasnije, on je okupio Jelenu i Edina, te im kazao da su izgurali ovoliko dana, prebrodili sve i svašta, te će i ovo malo što im je ostalo. "Mene je sramota što vidim da Edin gine od posla, a ja ne mogu nekako da doprinesem, da bi on mogao da bude sa tobom. I onda vidim kako mu samo pogled odluta, onda se ti pojaviš, i on dobije snagu da iscepa još gomilu drva", pričao im je Vajs.



Autor: T.I.
Foto: TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>