Region

Svet

Farma 5: Pogledajte šokantno pomirenje Jelene Golubović i Zorice Marković - Suze i zagrljaji! (Video)

Ono što je najviše iznenadilo pred kraj rijalitija, jeste pomirenje Zorice Marković i Jelene Golubović, koje su do juče bile zaklete neprijateljice.

Farma 5: Pogledajte šokantno pomirenje Jelene Golubović i Zorice Marković - Suze i zagrljaji! (Video)



Farma 5: Jelena Golubović i Zorica Marković se opet pomirile! Pali zagrljaji i suze!
Povod pomirenja bio je postupak Sare Trajanović, koja je sa proslave svoje slave udaljila Jelenu Golubović. Rediteljka je ostala bez hrane, te se povukla u ledenu štalu, gde se natrontana skupila, a onda je došla i Zorica Marković koja se sažalila na svoju dojučerašnju neprijateljicu.

"Boli me uvo za sve, boli me uvo za Farmu, ne mogu da te gledam takvu", rekla je Zorica, a Jelena se žalila da je dva dana spavala u hladnoći jer niko nije hteo da joj naloži vatru.

"Što mene nisi zvala, ja bih ti naložila", govorila je folkerka kroz suze, a onda uzela da naloži vatru. Potom im se pridružio i Vajs, te pozvao Golubovićevu da im se priključi u kući. "Neću Sari da kvarim slavu", rekla je rediteljka.

"Ne mogu da te gledam takvu! Neka misli ko šta hoće, ali ja nisam takav čovek! E, moja Jelena", plakala je Zorica Marković, i nastavila: "Ti ovde sama... preselo mi svo ono jelo... pa zar je to cena toga!"

Rediteljka je nastavila da se žali na Saru. "Ja njoj nosim vodu, i sve što traži... a ona meni kaže reci nekoj od tvojih drugarica da ti naloži", govorila je rediteljka kroz suze.



Autor: T.I.
Foto: TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>