Region

Svet

PREMIJERA: Poslušajte novu pesmu Željka Samardžića - Marija! (Video)

Željko Samardžić, posle dužeg vremena, opet svojim glasom usrećuje svoje fanove, a ovog puta predstavio je svoju novu pesmu - Marija.

PREMIJERA: Poslušajte novu pesmu Željka Samardžića - Marija! (Video)



Željko Samardžić je skrenuo pažnju na sebe davne 1973. godine učešćem na festivalu Prvi aplauz u Banjaluci, i to pesmom "Moja Marija", a tačno 40 godina ponovo je otpevao "Mariju", ali ovog puta u modernom maniru! Za to je zaslužan producent i DJ Igor Garnier, koji je autor aranžmana!

"Zadovoljan sam saradnjom sa vrhunskim pevačem Željkom Samardžićem. Mislim da smo uspeli da napravimo vrlo interesantnu pesmu koja će se dopasti i mojoj, a i Željkovoj publici", rekao nam je Igor Garnier!

"Čudno je kako se neke stvari nameste". Evo tačno 40 godina nakon što sam snimio moju prvu pesmu, desila se i istoimena Marija! Ova je do duše "skockana" u klupskom fazonu, mada malo odudara od mog stila siguran sam da će se publici, pre svega mlađoj, svideti! Ja sam prezadovoljan i zahvaljujem se Igoru, koji je zaslužan za ovako moderan zvuk!", izjavio je Željko Samardžić!

Do kraja godine očekuje se i ekranizacija "Marije", a do tada uživajte u zvuku pesme koju potpisuju Marina Tucaković i Aleksandar Perišić Romario:



Autor: T.I.
Izvor: Kurir
Foto: Novosti

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>