Region

Svet

Željko Samardžić u Doručku sa zvezdama na radiju S

Željko Samardžić biće drugi gost zanimljive akcije "Doručak sa zvezdama" koja će u četvrtak 15. maja biti emitovana na nacionalnom Radiju S, a slušaocima pruža jedinstvenu priliku da dožive nezaboravno iskustvo.

Željko Samardžić u Doručku sa zvezdama na radiju S



Željko Samardžić pokazao kamen iz bubrega publici u Makedoniji (Foto)
Zamislite da celo pre podne provedete u društvu svog omiljenog pevača, da ispijate prvu jutarnju kafu sa njim, ćaskate, da vidite kako  to njegov mozak funkcioniše u ranim jutarnjim časovima. Morate priznati da je ovakvih prilika veoma malo, gotovo da i ne postoje.

Ali tu je Radio S koji po već dobro poznatom običaju pruža mogućnost
svojim slušaocima da upoznaju popularne pevače i ovo druženje učini drugačijim od onih na koje ste navikli do sad. Tako svim onim pevačima, koje ste samo viđali na televiziji ili na bini u toku njihovih nastupa, sada možete da se približite, da ih upoznate, ali I da uživate u njihovom mini koncetu u prelepom ambijentu “S caffe-a” i pritom se poslužite  ukusnom zakuskom.



Ove nedelje, tačnije u četvrtak 15. maja sa početkom od 9 časova, sa vama će se družiti Željko Samardžić, čovek koga žene prosto obožavaju a u čijem glasu uživa i mlađa i starija publika.

Radio S vam omogućava da otkrijete šta je to što ovog pevača čini tako harizmatičnim i jedinstvenim zbog čega su svi njegovi koncerti potpuno rasprodati. Samo jedan klik vas deli od prijave i šanse da vas voditelji emisije „Dobro jutro Srbijo“ Natalija Milosavljević i Ivan Milovanović pozovu i poklone 2 VIP ulaznice za akciju „Doručak sa zvezdama“. Ne propustite ovu priliku da uživate sa vrhunskim pevačem u fenomenalnom ambijentu u samom srcuKošutnjaka.

Autor: J.B.
Foto: Screenshot YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>