Region

Svet

Farma 5: Vesna Rivas prozvala Edina i Jelenu - Vi ste jeftina kopija Stanije i Filipa!

Zadruga je pre nekoliko dana dala zadatak Vesni Rivas da prokomentariše sve učesnike Farme, a onda i njima zadatak da kažu šta misle o novoj farmerki koja je ušla sa tajnim zadatkom.

Farma 5: Vesna Rivas prozvala Edina i Jelenu - Vi ste jeftina kopija Stanije i Filipa!



Farma 5: Zorica Marković i Vesna Rivas od ljutih neprijatelja do zagrljaja i poljubaca?!
Za razliku od prethodne Farme, Vesna Rivas je u petoj sezoni ostavila dobar utisak i svi su uglavnom imali pozitivne komentare, pa je Zorica Marković rekla kako su njih dve iste: "Ili nas vole, ili nas mrze". Međutim, pevačica je ipak uspela da uđe u konflikt sa Edinom Škorićem.

Edin je rekao da se Vesna nije porudila da kaže svoje mišljenje o farmerima, već je olako "nabacala" po nekoliko rečenica o svakom, a onda je došlo do sukoba između njih dvoje, pa je pevačica ipak rekla da bi rado upoznala Edina, ako joj to dozvoli njegova ljubomorna devojka Jelena Jovanović.

"Vas dvoje mi delujete kao jeftina kopija Stanije i Filipa. I oni su bežali od svih nas i nisu hteli da komuniciraju sa ostalima, iz nekih Stanijinih razloga. Neću da ulazim u tu filzoviju, a tvoje Jelena deluje toliko nezainteresovano kao da je pala sa Marsa i čeka da je neko iznese sa Farme. I onda da joj postvavim jedno pitanje, zašto si ti devojko došla?!", rekla je Vesna i dodala da je Jelena Jovanović potpuno isključena i neuspešna, pa je Škorić počeo da je brani.

Autor: M.P.
Foto: TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>