Region

Svet

Farma 5: Jelena Jovanović masirala Edinova stopala! Ivan - Šta ti sve radiš za finale!

Jelena Jovanović pokazala je šta je sve spremna da učini zarad ljubavi (neki bi, pak, rekli zarad publiciteta), te je uzela u ruke stopala svog dečka Edina Škorića i priuštila im poseban tretman.

Farma 5: Jelena Jovanović masirala Edinova stopala! Ivan - Šta ti sve radiš za finale!



Edin Škorić zavalio se u stolicu, dok se Jelena Jovanović smestila na pod te kao prava patrijarhalno vaspitana žena masirala stopala svom dragom! Inače, njih dvoje ne ustežu se da razmenjuju nežnosti gde god stignu, te se grle i ljube pred svima, a i najčešće vreme provode zajedno, uglavnom na krevetu, na kojem najčešće i obeduju.



Ovog puta, otišli su i korak dalje, pa se Edin raskomotio, a Jelena se prihvatila posla! To je ostale farmere naravno nasmejalo, a Ivan Marinković je "nanjušio" da se nešto drugo  krije iza gesta mlade pevačice. "Auu Jelena, da li je ovo moguće?!!! Auu šta ti sve radiš za finale", prozivao je Grandovku bivši muž Goce Tržan.

"Tek ćeš da vidiš šta ću da radim za finale! A ti, Edine, moraćeš da mi prokuvaš vodu i opereš ruke posle ovoga, jer ovo ne miriše baš najbolje", našalila se maserka Jelena Jovanović.



Autor: T.I.
Foto: TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>