Svet

Region

Džordž Kluni: Ja sam gej-gej, a moje kolege koje tvituju su moroni!

Holivudski šarmer Džordž Kluni za američke medije pričao je o brojnim temama, pa i onim koje se tiču njegovog privatnog života. Otkrio je i da aktivnost njegovih kolega na društvenim mrežama smatra "moronskim".

Džordž Kluni: Ja sam gej-gej, a moje kolege koje tvituju su moroni!



To što se slavne ličnosti ne skidaju sa društvenih mreža, te smatraju za shodno da svaki detalj iz svog privatnog života podele sa virtuelnim prijatejima, nimalo se ne dopada holivudskom veteranu Džordžu Kluniju. Štaviše, on je to nazvao "moronskim".

"Mislim da svako ko je slavan je ujedno i moron, ako je na Tviteru. To je jednostavno glupo", direktno i otvoreno je kazao pedesetdvogodišnji Kluni.

Inače, Kluni je vrlo zatvoren po pitanju svog privatnog života, osobito ljubavnih veza, te nijednu pojedinost tokom svoje karijere nije želeo da izlaže pred medije. Zbog toga, mnogi tabloidi su navodili da je holivudski lepotan homoseksualac. On je kazao da ga takvi napisi zabavljaju, a da mu je najzabavniji naslov bio "Džordž Kluni je gej-gej-gej".

"Ja sam im na to odgovorio da sam samo gej-gej! Treće 'gej' je čisto preterivanje", prisetio se glumac, i dodao: "Ako je verovati internetu, ja sam gej. Ali znate šta, neću to ni da poričem, jer to bi bila uvreda za gej zajednicu."

Autor: T.I.
Foto: Guliver/Getty Images

Viber

Izvor: Svet Plus


>