Region

Svet

Farma 5: Katarina Grujić besna! Ispala nevaspitana naspram Marijane! (Video)

Sinoć su na Farmi održana suđenja, a jedan od sporova bio je i onaj s Katarinom i Sarom na jednoj strani, i Marijanom na drugoj.

Farma 5: Katarina Grujić besna! Ispala nevaspitana naspram Marijane! (Video)



Zadruga je sinoć organizovala suđenje sa Marijanom, Katarinom i Sarom u glavnim ulogama. Naime, Kaća i Sara tužile su Marijanu, jer ona navodno potencira svoju finoću i kulturu, te Kaća i Sara naspram nje ispadaju nevaspitane i histerične.

Glavni argument Kaće i Sare bio je taj da Marijana koketira sa muškim farmerima, ide od jednog do drugog, počev od Marka Vukotića, dok sve vreme glumi da je fina. S druge strane, Marijana je finim rečima naglašavala svoje kućno vaspitanje, ali i obrazovanje, te kazala kako nikada ništa nije ružno rekla o njima dvema, posebno o Kaći, dok je samo za Saru još u početku rekla da ume da histeriše.

Porota je presudila u Marijaninu korist, što je Katarinu razbesnelo. Ona je kasnije prigovorila farmerima što nisu stali na njenu stranu. Marko Vukotić joj je odgovorio da nije u pravu, i da ne može da je brani kad se ne slaže sa njenim mišljenjem. Umešao se i Žare Berber, te poručio Borisu da bi trebalo da pripazi na svoju devojku, i da je uputi u to kako treba da se ponaša. Boris je, pak, branio svoju devojku govoreći da se ona kao tipična žena oseća ugroženom, te da traži zaštitu.

Uglavnom, farmeri su zaključili da je Marijana "razbila" na suđenju, što je Katarinu ostavilo vidno iznerviranom. "Na kraju ispade da sam ja ljubomorna na Marijanu, a ona sedi i smeje se", rekla je Kaća.



Autor: T.I.
Foto: TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>