Svet

Region

Poslednji pozdrav Polu Vokeru: Fanovi i prijatelji se oprostili od glumca, Tajris Gibson u suzama (Foto+Video)

Vest o pogibiji holivudskog glumca Pola Vokera, 1. decembra, potresla je ceo svet.  Veliki broj njegovih prijatelja i obožavaoca okupio se na mestu nesreće, kako bi odali počast tragično nastradalom glumcu.

Poslednji pozdrav Polu Vokeru: Fanovi i prijatelji se oprostili od glumca, Tajris Gibson u suzama (Foto+Video)



Snimak nesreće u kojoj je poginuo Pol Voker osvanuo na internetu (Video)
Zvezda filma "Paklene ulice", 40-ogodišnji Pol Voker, život je izgubio upravo na ulici. Saobraćajna nesreća koja se dogodila u nedelju, 1. decembra, koštala je života popularnog glumca, a u suzama i neverici ostavila njegove mnogobrojne obožavaoce i prijatelje.



Nakon što je potvrđena vest da je Pol Voker preminuo, fanovi i prijatelji slavnog glumca spontano su počeli da se okupljaju na mestu njegove pogibije. Već kroz nekoliko sati, mesto koje je Vokera koštalo života, preraslo je u pravo svetilište. Uz sveće, cveće, ispisane poruke i fotografije glumca, okupljeni ljudi su u tišini i suzama odavali poslednju počast svom miljeniku.



Na mesto tragedije, u Santa Klariti, u Kaliforniji, došao je i Vokerov prijatelj i kolega, partner u filmu "Paklene ulice", Tajris Gibson, kako bi se po poslednji put oprostio od svog preminulog prijatelja. Tridesetčetvorogodišnji Gibson došao je sa cvetom u ruci, te nije mogao da zaustavi suze i jecaje kada je cvet polagao na mesto na kojem je njegov prijatelj izgubio život.



Kasnije, Gibson je na Instagramu objavio fotografiju na kojoj se vidi parče olupine koje drži u ruci, a koje je pokupio sa mesta Vokerove pogibije. "Čuvaću uz sebe tvoju energiju zauvek", napisao je Gibson.



Inače, prema saopštenju zvaničnika, saobraćajna nesreća koja je rezultirala eksplozijom, bila je toliko stravična, da su Pol Voker i njegov prijatelj Rodžer Rodas koji je upravljao vozilom, bili spaljeni do neprepoznatljivosti. Upravo zbog toga, i autopsija je odložena, dok identifikacija tela nije utvrđena na osnovu zubarskih kartona.

Autor: T.I.
Foto: Guliver/Getty Images

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>