Svet

Region

Novak Đoković glavni favorit za trofej na Australijan Openu

Drugi teniser sveta Novak Đoković prvi je favorit na Australian Openu po proceni kladionica. Sa kvotom 2.25 ubedljivo vodi, a prate ga Nadal, Marej i Del Potro.

Novak Đoković glavni favorit za trofej na Australijan Openu



Novak Đoković i Rafael Nadal napravili šou u Argentini: Pogledajte kako Nole imitira Rafu! (Video)
Iako igrači još nisu počeli pripreme za narednu sezonu, kladioničarima to ne smeta, pa je sportska kladionica "Bet 365" već izbacila kompletnu ponudu za 2014. kada su u pitanju gren slem takmičenja u muškoj i ženskoj konkurenciji.

Nprvom gren slemu je jasno da je Novak Đoković prvi favorit jer je tri puta uzastopno najbolji u Melburnu, gde ima četiri trofeja u karijeri. U slučaju da Španac osvoji turnir na deset uloženih evra dobiće se 30, a ako to uradi Endi Marej onda će se uplata množiti sa pet. Federer je skoro pa nemoguća misija sa kvotom 17.

Zanimljivo je i da je Novak favorit na još dva gren slem turnira. Na Vimbldonu će deliti prvo mesto po šansama sa Endijem Marejem sa kvotom 2.87, dok je na Ju-Es openu Nole samostalan, gde se na njegov trijumf uplaćena suma množi sa 2.75. Jedini turnir iz velike četvorke u koji naš igrač neće ući kao favorit jeste Rolan Garos. Vladar Pariza Nadal je apsolutni favorit (1.72), a Đoković je drugi sa velikih 2.62.

Autor: B.B.
Izvor: Novosti
Foto: Guliver/Getty Images

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>