Region

Svet

Zvezde Granda: Margareta, Ljiljana, Petar, Nikola i Mustafa idu dalje! (Foto)

I ove subote su se mlade nade u muzičkom takmičenju "Zvezde Granda" nadmetale svojim pevačkim veštinama, a žiri je kao najuspešnije odabrao sledećih petoro: Petar Nisić, Margareta Babić, Mustafa Omerika, Nikola Petračković i Ljiljana Obradović.

Zvezde Granda: Margareta, Ljiljana, Petar, Nikola i Mustafa idu dalje! (Foto)



Zorica Brunclik, Dragan Stojković Bosanac, Aca Lukas, Šaban Šaulić i Snežana Đurišić jesu ta čuvena petorka koja je i ove subote u šouu "Zvezde Granda" odlučivala za kojeg kandidata će da pritisne taster i time mu omogući prolaz u dalji krug takmičenja. Dobro uigrani, nisu uvek bili jedinstveni u svojim utiscima i ocenama, te je u par navrata morao da reaguje i specijalni žiri Grand produkcije u sastavu Lepa brena i Saša Popović.

Zvezde Granda: Ajša, Zvezdana, Almir, Samir i Vlastimir idu u sledeći krug! (Foto)
Takođe, u par navrata desilo se i da neki od članova žirija pritisne taster već pri početku nastupa kandidata, pa da ubrzo i zažali. Tako, preveliki entuzijazam najpre je pokazala Snežana Đurišić, a odmah potom i razočarenje. "Ja sam pritisnula prva jer sam mislila da će da razbije, međutim, obrukala nas je", rekla je Snežana za jednu kandidatkinju.



Isto, peterac je bio oštar u izražavanju nezadovoljstva. "Katastrofalno si otpevala. Ovo je bilo očajno. Bilo je baš loše. Ja ne znam ni da li znaš da pevaš, niti da li ne znaš", iskritikovao je Aca Lukas jednu drugu kandidatkinju.

Ipak, žiri se nije ustezao da izrazi i oduševljenje kad god bi im neki kandidat "pogodio žicu". Tako, posle niza onih koji nisu zaslužili potvrdni taster, stroge kriterijume žirija zadovoljila je jedna kandidatkinja, te su se Snežana i Zorica prekrstile i kazale: "Hvala Bogu, neko uši da mi ispuni!"



Naposletku, izbor je sužen, te su se kandidati dalje nadmetali u baražu. Samo jednim otpevanim refrenom morali su da ubede žiri da baš oni zaslužuju da idu u naredni krug takmičenja. U tome je uspelo sledećih pet takmičara: Petar Nisić iz Mladenovca, Margareta Babić iz Beograda, Mustafa Omerika is Mostara, Nikola Petračković iz Negotina i Ljiljana Obradović iz Inđije.

Autor: T.I.
Foto: TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>