Region

Svet

Zvezde Granda: Ajša, Zvezdana, Almir, Samir i Vlastimir idu u sledeći krug! (Foto)

Večeras su se mlade pevačke nade u muzičkom takmičenju "Zvezde Granda" ponovo borile za pritisnuti taster, a njih petoro je u tome i uspelo: Ajša Kapetanović, Zvezdana, Stevanović, Almir Delić, Samir Rečković i Vlastimir Janković.

Zvezde Granda: Ajša, Zvezdana, Almir, Samir i Vlastimir idu u sledeći krug! (Foto)



Zvezde Granda: Ekrem, Marija, Stiven, Ana i blizanci Dušan i Nikola prošli u dalje takmičenje! (Foto)
Dobro uvežbani peterac Zorica Brunclik, Dragan Stojković Bosanac, Aca Lukas, Šaban Šaulić i Snežana Đurišić, i ove subote u šouu "Zvezde Granda"  bili su potpomognuti specijalnim žirijem Grand Produkcije, Lepom Brenom i Sašom Popovićem. Oni su odlučivali o pevačkim umećima mladih nada, te u tome davali svoje stručne, ali i oštre kritike.

Članovi žirija nisu se ustručavali da izraze oduševljenje takmičarima koji su zadovoljili njihove kriterijume. Isto tako, nisu se libili ni da budu surovo iskreni. Tako, za jednu takmičarku koja je pevala pesmu Aleksandre Radović, Zorica Brunclik je kazala da bi je "Aleksandra ubila kada bi je čula". Jednoj drugoj takmičarki, Bosanac je oštro skrenuo pažnju na to da njen neprolazak nije ni do pesme niti do pogrešne intonacije, već do nje same koja je "iskarikirala romsko pevanje".



Ali, žiri nije štedeo ni reči hvale za one koji su im se dopali. Tako je Bosanac za jednu kandidatkniju zadovoljno prokomentarisao "dobra je mala", dok je Zorica Brunclik po svom običaju ustajala da zaigra kad god bi je pogodila dobro izvedena pesma.

Naposletku izbor je sužen, te su se kandidati u baražu međusobno nadmetali za prolazak u dalji krug. To je pošlo za rukom sledećoj petorki, koju ćemo gledati i slušati u nastavku takmičenja: Ajša Kapetanović, Zvezdana, Stevanović, Almir Delić, Samir Rešković i Vlastimir Janković

Autor: T.I.
Foto: TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>