Region

Svet

Tvoje Lice Zvuči Poznato: Sergej Trifunović zbog Kneza postao fan Saše Matića! (Foto)

Nenad Knežević Knez prošao je kroz gomilu transformacija kroz šou "Tvoje lice zvuči poznato". Iako se već navikao na štikle i najlon čarape, u sledećoj epizodi ipak će biti muškarac. Ali, barem mu maska ne gine!

Tvoje Lice Zvuči Poznato: Sergej Trifunović zbog Kneza postao fan Saše Matića! (Foto)



U sledećoj epizodi muzičkog šoua "Tvoje lice zvuči poznato" Nenad Knežević Knez transformisaće se u Sašu Matića. Zbog toga, on će ponovo imati silikonsku masku na licu, kako bi što vernije dočarao pevača folk muzike. Po svemu sudeći, on je to sjajno izveo, što dokazuje i komentar gostujućeg člana žirija Sergeja Trifunovića. Naime, glumac je kazao da ne pamti da ga je neki narodnjak tako dirnuo i da je od sada veliki Sašin fan.



Članove žirija oduševiće još jedna interpretacija u nizu. Skaj je do sada pokazao raskošan talenat za sve muzičke pravce, a uloga Akija Rahimovskog legla mu je savršeno. Fenomenalna scenografija i Skajev apsolutno savršen sluh ponovo su izazvali lavinu pozitivnih komentara.



Ne sumnjamo da će i ostali takmičari pokazati sve svoje talente u spektakularnim imitacijama, pa sa nestrpljenjem čekamo još jednu epizodu šoua "Tvoje lice zvuči poznato".

Autor: T.I.
Izvor/Foto: prva.rs

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>