Region

Svet

Farma 5: Dok Marijana i Edin uživaju u hotelu, Jelena Jovanović riba sudove!

Sinoć je na imanju u Lisoviću svoj 60. rođendan obeležio Šeki Turković. Za tu priliku Zadruga je farmerima dopremila muzički uređaj kako bi koliko-toliko mogli da se zabave uz slavljeničku atmosferu.

Farma 5: Dok Marijana i Edin uživaju u hotelu, Jelena Jovanović riba sudove!



Sinoć Šekijevom rođendanu nisu prisustvovali Edin Škorić i Marijana Leontijević, pošto su njih dvoje u intimnoj atmosferi uživali u hotelskoj sobi, a čime su bili nagrađeni kao pobednici u igri "Upoznaj svog para". Pored njih dvoje, veselju preterano nije učestvovala ni Jelena Jovanović, odnosno, kako je mnogi farmeri vide, "treći ugao ljubavnog trougla". Jelena je odigrala uz par melodija i provela neko vreme sa farmerima kako bi ispoštovala slavljenika, a potom se povukla u kuhinju gde se bavila ribanjem prljavih sudova.  Verovatno jer je bila previše nervozna što je njen dečko Edin u hotelskoj sobi sa manekenkom, te to nije mogla ni da sakrije.

Takođe, Šekijev rođendan bojktovala je i Zorica Marković. Ona nije želela da učestvuje u slavljeničkoj atmosferi, pošto sa kolegom, posle silnih uvreda, više nije u dobrim odnosima.

Autor: T.I.
Foto: TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>